niedziela, 20 maja 2012

143.





łódeczki i reszta w szklance - polenta na mleku sojowym z kakao, bananem, śmietaną, rodzynkami, musli, cini minis i musem rabarbarowo-jabłkowym, herbatnik
waffle molds and the rest in glass- polenta on soy milk with cocoa, banana, cream, raisins, muesli, cini minis and rhubarb-apple mousse, biscuit



Chyba śmiało mogę stwierdzić, że to jedno z najlepszych śniadań jakie jadłam <3
Dziś już cieplej, choć nie chcę się za bardzo cieszyć, bo nie wiem jak będzie w najbliższym czasie...
Właśnie piekę pstrąga i już nie mogę się doczekać...ten zapach :D

Muszę znaleźć jakieś zajęcie, żeby zajmować sobie czas, kiedy mam wolne.  Zazwyczaj wtedy myślę o szkole i zaraz się dołuję. Ostatni tydzień był straszny i teraz muszę się poprawić i wziąć w garść!

Zastanawiam się co zrobić z konkursem z polskiego. Chodzi o wywiad z bliską osobą o beatyfikacji Jana Pawła II. Nie mam bliskiego, który znałby dobrze ten proces, dlatego pomyślałam, żeby posłużyć się wyobraźnią. Jak myślicie, to dobry pomysł?

Miłej niedzieli! :*


10 komentarzy:

  1. jak się robi polentę? :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Fajnie to wygląda w tych łódeczkach :)
    Co do tego wywiadu, to myślę, że spokojnie możesz wymyślić coś sama.

    OdpowiedzUsuń
  3. fajnie to wygląda, mniam :*

    OdpowiedzUsuń
  4. mmm musiało być pycha! ;) urocze łódeczki!
    myślę, że warto próbować ;>

    OdpowiedzUsuń
  5. Prezentuje się bardzo apetycznie :) Z chęcią zjadłabym taką szklaneczkę na deser :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Tak, rzeczywiscie, sniadanie zasluguje na miano najlepszego :) te lodeczki to z rosmanna?

    OdpowiedzUsuń
  7. A łódeczki jak przygotowane? :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...