niedziela, 17 czerwca 2012

171.





makaron pszenny razowy z duszoną gruszką i cynamonem, serkiem wiejskim, rodzynkami i syropem klonowym
whole wheat pasta with braised pear and cinnamon, cottage cheese, raisins, maple syrup



Uwielbiam ten makaron! Na słodko smakuje chyba jeszcze lepiej :) 

Nadal nie odzywam się z mamą, ale cóż. Ciągle się mnie czepia, mam dość przepraszam, skoro i tak wszystko robię źle. Agrr! Dzisiaj gorąco, koleżanki urodziny i jak jest w mieście to może gdzieś pójdziemy. Potem kościół i planuję wsiąść na rower po obiedzie, ale obecnie mam totalnego lenia - jak zwykle :D Nie mogę się przyzwyczaić, że już nie muszę się uczyć. Oceny wystawione prawie wszystkie, oprócz biologii. Jutro rada klasyfikacyjna, a w czwartek zatwierdzająca. Potem już luz, pojawię się może w szkole w piątek i w następny wtorek :D Oby tylko taka pogoda się utrzymała! W dodatku nie wiem czy wybrałam dobre liceum. Kurczę za późno na takie gadanie! Będzie dobrze. Muszę tylko bardziej się otworzyć, jeżeli chcę poznać nowych ludzi :) Co do wczorajszego meczu - myślałam, że chociaż zremisują. Ehh. No to teraz kibicuję dalej mojej ulubionej drużynie - Hiszpanom. Wiem, że już wygrali i Euro i Mundial, ale i tak trzymam za nich kciuki, nawet w okrojonym składzie ! :]
Zaraz biorę się za siebie i gdzies wychodzę, bo szkoda dnia! 

Miłej niedzieli :*

9 komentarzy:

  1. Lubelskie?
    Z jakiego miasta jesteś:D?

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda wspaniale ! uwielbiam makaron na słodko, w takim wydaniu koniecznie muszę spróbować! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ja też ciągle z mamuśką się kłócę, czasem są takie awnatury, że tato się boi :D

    OdpowiedzUsuń
  4. uwielbiam makarony na słodko, ten wygląda bardzo fajnie : )

    OdpowiedzUsuń
  5. Przypomniałaś mi że strasznie dawno jadłam makaron na słodko ;) też jestem z lubelskiego :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Też go uwielbiam, a jeszcze bardziej orkiszowy ^^ A dodane składaniki idealne, moje smaki <3 ^^

    OdpowiedzUsuń
  7. koło Lublina, w sumie jakby jechać w Twoją stronę;)

    OdpowiedzUsuń
  8. hej mam pytanie. Czy syrop klonowy po otwarciu przechowujesz w lodówce czy w szafce np. tam gdzie herbaty, kakao itp. i ile po otwarciu Ci trzyma świeżość? Kupilam właśnie swój pierwszy syrop i nie chciałabym wyrzucić 24zł do kosza :) http://discussioninheat.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...