środa, 28 listopada 2012

332.



 kokosowa kasza jaglana z bananem, masłem orzechowym, kakao, nerkowcami i pralinką 
coconut millet groats with banana, peanut butter, cocoa, cashews and chocolate praline


Chyba najlepsza jaglanka jaką do tej pory jadłam *_*






owsianka jabłkowa z kaki, herbatnikami, suszonymi morelami, miodem i dżemem jabłkowym
apple oatmeal with persimmon, biscuits, dried apricots, honey and apple jam


12 komentarzy:

  1. TA JAGLANKA wygląda tak ślicznie ^^ na pewno była dobra!
    w jaki sposób ją przyrządziłaś?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. ugotowałam 4 łyżki kaszy na szklankę mleka + wody ( po połowie, choć w czasie gotowania dolewałam na zmianę, bo szybko wszystko wchłaniała) i w połowie gotowania dodałam wiórki kokosowe - na oko. Potem połowę banana wkroiłam do środka i wymieszałam, a resztę widać :)

      Usuń
  2. mmm muszę zrobić jaglankę, bo narobiłaś mi chęci :) wygląda przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  3. kurcze, dawno nie jadlam jaglanki ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. o tak, dodatki do niej są idealne<3

    OdpowiedzUsuń
  5. kokosowo bananowe śniadanie brzmi bardzo pysznie :))

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie dziwię się, że jaglanka najlepsza ze wszystkich - z takimi dodatkami nie mogło być inaczej :D

    OdpowiedzUsuń
  7. musiała być najlepsza ,bo te dodatki razem z nią są idealne ! pycha <3

    OdpowiedzUsuń
  8. Boska jaglanka, wcale nie wątpię, że najlepsza :) Ale owsianka też niczego sobie.

    OdpowiedzUsuń
  9. chyba zaserwuję sobie kokosową jaglankę jutro! :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...