środa, 23 stycznia 2013

386.




omlet jabłkowy z nerkowcami, syropem klonowym i krem kakaowym z awokado i kawałkami czekolady
apple omelette with cashews, maple syrup and cocoa cream with avocado and chocolate


Ten krem jest pyszny! Guacamole również *_*

18 komentarzy:

  1. Pycha :) Uwielbiam nerkowce, chociaż, tak jak orzeszki ziemne, wolę je w zestawieniach słonych (tajskie żarcie <3)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mmm cóż za pyszności od rana!:D

    OdpowiedzUsuń
  3. ooo nerkowce:D jak ja ich dawno nie jadłam xd

    OdpowiedzUsuń
  4. Ubóstwiam takie omlety, pycha <3 To prawda ten krem jest przepyszny :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak dawno nie jadłam żadnego omletu :) aż mam ochotę pobiec do kuchni i usmażyć podobnego :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Omlet na słodko... Mm.. nie jadłam nigdy:)

    OdpowiedzUsuń
  7. omlet pyszny, a z takim kremem tym bardziej<3

    OdpowiedzUsuń
  8. a co to za krem? można prosić o przepis ?:) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pół bardzo dojrzałego awokado, łyżka kakao, trochę mleka, łyżeczka cukru trzcinowego - miksujemy, dodajemy gorzką czekoladę w kawałkach i mieszamy :)

      Usuń
  9. Wow... Przyznaję, że w życiu nie robiłam omleta... Ale takiego smaka mi narobiłaś, że mam już pomysł na jutrzejsze śniadanko;) Pozdrawiam!;)

    OdpowiedzUsuń
  10. z plasterkami jabłka w środku musiał być przepyszny :)

    OdpowiedzUsuń
  11. omlet super , z nerkowcami <3
    i skoro ten krem taki pyszny to warto spróbować ;d

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...