szparagi w cieście francuskim z parmezanem i migdałami; pomidor i kukurydza; pralinka czekoladowa
asparagus in puff pastry with parmesan and almonds; tomato and corn; chocolate praline
Pierwszy raz jadłam szparagi i bardzo mi smakowały! Nie ja piekłam, a wujek :) Trochę trudno było je ugryźć, bo "ciągnęły się" ? Nie wiem jak to określić. Zdecydowanie dobre śniadanie. Mam nadzieję, że wkrótce sama dorwę szparagi i zrobię coś z nimi samodzielnie.
Błagam, potrzymacie za mnie kciuki jutro i pojutrze? :-)
To ostatnie sprawdziany i chciałabym je dobrze napisać, mimo że brak mi czasu na naukę.
Obiecuję, że wszystko zacznę nadrabiać od czwartku!
Miłego wieczoru!:*
Śniadaniowa rewelacja! :D
OdpowiedzUsuńpierwszy raz i jak fantastycznie i oryginalnie je podałaś :)
OdpowiedzUsuńWiadomo, że będę trzymać kciuki! :) Będzie dobrze!
OdpowiedzUsuńJa ich jeszcze nigdy nie jadłam;)
OdpowiedzUsuńPewnie, że będę trzymać kciuki!:)
Łął, co za kombinacja :) wytrawna i na pewno przepyszna.
OdpowiedzUsuńTrzymam kciuki!
w takiej wersji szparagów jeszcze nie jadłam, muszę wypróbować :)
OdpowiedzUsuńkciuki zaciśnięte :)
Będę trzymać!
OdpowiedzUsuńA mnie szparagi nie zasmakowały. Jadłam raz, może były źle przyrządzone?
Bardzo to fajnie wygląda:) A kciukasy trzymane!
OdpowiedzUsuńBardzo mi się podoba ! Kukurydza i pomidor to jedno z moich ulubionych połączeń :)
OdpowiedzUsuńsuper,bardzo mi się podoba kompozycja i estetyka tego dania ,wbrew pozorom to naprawdę ma wpływ na czerpanie przyjemności z jedzenia i jej smak bo w końcu ,,je się oczami'' ;)
OdpowiedzUsuńKusisz szparagami! Te chcę aby ki ktoś zrobił takie:D
OdpowiedzUsuńale genialne ! Z chęcią bym takich spróbowała :)
OdpowiedzUsuńTrzymam kciuki oczywiście :*
Nigdy ich nie jadłam... Chyba muszę się wreszcie przełamac:)
OdpowiedzUsuńwybitne śniadanie!:)
OdpowiedzUsuńkochana trzymam kciuki z całych sił ;*
OdpowiedzUsuńszparagi uwielbiam, akurat mam w domu, więc też zrobię ;)