sobota, 2 marca 2013

424.




śmietankowa kasza manna z syropem klonowym, dżemem morelowym, orzechami i ziarnami słonecznika
creamy semolina with maple syrup, apricot jam, nuts and sunflower seeds



Słoneczkooo :)
Pyszne śniadanie i równie pyszny obiad. Czego chcieć więcej? 
Najedzona wracam do obowiązków. Niechętnie, ale mus to mus.

Miłego dnia!

22 komentarze:

  1. śniadanie rzeczywiście miałaś bardzo smaczne :)
    a co na obiad? :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Mmm kaszka, muszę zrobić, narobiłaś mi smaka :) Wygląda przepysznie! Cudowna miseczka :))

    OdpowiedzUsuń
  3. miseczka szczęścia :) pysznie wygląda! :>

    OdpowiedzUsuń
  4. zajadałam kiedyś dżem morelowy ;3
    miłego weekendu ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Mniaaaaam, wygląda przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Pycha micha! ^^ Co dobrego na obiad? :>

    OdpowiedzUsuń
  7. ale śliczna miseczka! i zawartość pyszna! ;))

    powiedz, co na obiadek?:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Pyycha, same najlepsze dodatki :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Nie wątpię, że było pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  10. śmietankowa kasza manna z syropem klonowym - proszę o porcyjkę <3

    OdpowiedzUsuń
  11. A przede wszystkim: słoneczko! :D

    OdpowiedzUsuń
  12. To drugie zdjęcie jest... niesamowite;d

    OdpowiedzUsuń
  13. Pyszności!:) A pogoda faktycznie cudna dziś była;D

    OdpowiedzUsuń
  14. pyszna manna , musze w końcu nazbierać na ten klonowy ;p

    OdpowiedzUsuń
  15. Robisz piękne rzeczy. Ostatnio zastanawiałam się czy nie zacząć dodawać czegoś w ten deseń ma moim blogu. Co Ty na to?

    OdpowiedzUsuń
  16. u mnie jakoś manna odeszła w zapomnienie. musi wrócić do łask :)
    a muszę przyznać, że to creme brulee również było moim pierwszym ;) ale wiem, że do niego wrócę.

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...