czwartek, 16 maja 2013

499.




kuskus z gruszką, nerkowcami, wiórkami, syropem klonowym i mrożonym jogurtem bananowym
couscous with pear, cashews, desiccated coconut, maple syrup and frozen banana yogurt




Drugie podejście do kuskusu na słodko. Dałam trochę za dużo mleka, ale i tak był pyszny :-)
Niskie ciśnienie wiąże się z tym, że cały dzień chodzę ospała i boli mnie głowa. Dlaczego nigdy nie reagowałam tak na ciśnienie, tylko musiało mnie wziąć pod koniec zeszłego roku?!

Jutro mamy praktycznie same zastępstwa i kończymy 2h wcześniej! :)
W sobotę Noc Muzeów, a w niedzielę jadę z mamą do jakiegoś duużego parku, gdzie jest mnóstwo zieleni. To nic, że najbliższe dwa tygodnie to praktycznie same sprawdziany i kartkówki...


7 komentarzy:

  1. Mam to samo, i z ospaniem i szkołą...

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, świetne śniadanko :)

    OdpowiedzUsuń
  3. A ja mam jutro tylko 2 lekcje :)

    Wszystko pysznie, tylko ta gruszka..dla mnie bez ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. moje podejście do kuskusu na słodko będzie dopiero pierwsze i muszę za niedługo zrobić , tymczasem zachwycam się twoim , pycha !!

    OdpowiedzUsuń
  5. Gruszka ! Jak jest gruszka to śniadanie będzie pycha :D

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...