środa, 5 lutego 2014

765. / 766. zima za oknem, lato w miseczce




makaron pełnoziarnisty z musem truskawkowym, mango i jabłkiem porypany płatkami migdałów
whole wheat pasta with strawberry mousse, mango, apple and almond flakes







wegańskie bezglutenowe bananowe kluski lane z żurawiną i migdałami
vegan gluten-free banana dumplings with dried cranberry and almonds




To najlepsze kluski, jakie do tej pory jadłam. Idealnie 'zwarte' i przede wszystkim - bananowe!

Dlaczego nie mogę przestać myśleć o sprawie, która nie powinna zaprzątać mi głowy? Zamiast ją odrzucić, to wpadam na dziwne pomysły, które tylko powodują we mnie złość i niekiedy smutek. Jak ciężko jest zapomnieć!

Historia i wos. Tak mi mija dzisiejszy dzień. :(
Ale jest słonecznie, więc się uśmiecham :)
Przynajmniej jest dobrze z matematyką!

12 komentarzy:

  1. Będziesz częściej wrzucać przepisy na obiad :) Proszę ;P

    OdpowiedzUsuń
  2. U mnie wiosna za oknem i w śniadaniu :D Bardzooo smacznie u Ciebie :) Też rozmyślam nad bananowymi kluskami :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam połączenie banana z migdałami :). Dziękuję Ci za przepis, na pewno wypróbuję! ;)
    Zapraszam do siebie.

    OdpowiedzUsuń
  4. U Ciebie jak zwykle przepysznie <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Podoba mi się podejście ! Mimo dużej ilości nauki ładnie się uśmiechamy ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. oj wpałaszowałabym taką miseczkę:D

    OdpowiedzUsuń
  7. bananowe kluski na mleku <3 muszę zrobić wegańskie, bo jak na razie tylko te jajeczne robiłam. :D

    OdpowiedzUsuń
  8. o, ja na kluski przepis poproszę, bez jaja właśnie potrzebuję!

    OdpowiedzUsuń
  9. tak, ma być uśmiech i pogoda ducha ;* i zapomnij o tym co przynosi smutek, bo wiesz, że nie warto zawracać tym głowy ;)
    wielbię te kluski <3

    OdpowiedzUsuń
  10. fakt, słońce sprawia, że wszystko wydaje się być prostsze. i ja już lato czuje, nie tylko w takich sniadaniach ;)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...