poniedziałek, 18 lutego 2013

412.



budyniowy kleik ryżowy z rodzynkami, malinami z kompotu i orzechami; ciastko francuskie z brzoskwinią i budyniem
pudding rice gruel with raisins, raspberries and nuts; puff pastry with peach and pudding



No dobrze. Jest lepiej. Oby było coraz lepiej.
Jutrzejszy dzień będzie ciężki, ale poza tym reszta tygodnia zapowiada się raczej spokojnie...
Dojadania rogalików, powyższych ciastek ( wujka^^) i czekoladek ciąg dalszy. Będę gruba ;x


21 komentarzy:

  1. kleik ryżowy, do tego budyniowy <3 pycha!
    ee tam! jak to mówią 'pójdzie w cycki' ! :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Kleik ryżowy... brzmi tak cudownie "gęsto" i "paćkowato" jak lubię^^

    OdpowiedzUsuń
  3. ten kleik to z ryżu, czy z płatków ryżowych? :)

    OdpowiedzUsuń
  4. ale pysznoości:D

    OdpowiedzUsuń
  5. przypomniało mi się dzieciństwo, lubię bardzo takie ''papki'' :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Uwielbiam kleik ryżowy. Ale wersji budyniowej jeszcze nie robiłam. Koniecznie muszę nadrobić zaległości :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Nie jadłam kleiku nigdy, nawet będę małym dzieckiem. Nie mam pojęcia jak smakuje, ale prezentuje się smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. E tam gruba, dojadanie się nie liczy :D
    Pyszny śniadaniowy zestaw, zjadłabym wszystko! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. budyniowy, mniam!
    oj tam od razu gruba :P

    OdpowiedzUsuń
  10. Zabieram Ci to ciasteczko :D

    OdpowiedzUsuń
  11. uwielbiam wszelkie kleiki. :3

    OdpowiedzUsuń
  12. Kleik to chyba nie moja bajka, ale Twoje śniadanie wygląda zachęcająco :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Oj tam, nie będziesz! ;p Ale zjadłabym taki kleik! comfort food!

    OdpowiedzUsuń
  14. jak ja dawno nie jadłam kleiku ryżowego ;d

    OdpowiedzUsuń
  15. Pyszności!:) Na pewno będzie lepiej;*

    OdpowiedzUsuń
  16. gdzie tam gruba nigdy nie będziesz ;*
    a ten kleik -pychotka ! jak byłam jeszcze w domu to zakupiłam sobie i z pewnością jak przyjadę to go zrobię, bo u ciebie tak pysznie wygląda *-*

    OdpowiedzUsuń
  17. jest zima, warstwa ochronna się przyda :P
    zawsze robiłam kleik na mleku, na budyniu musiał smakować obłędnie :D

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...